Hírek


Kormányzati támogatás az Online Szabványkönyvtár előfizetéséhez

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a 2020. évi program folytatásaként, ebben az évben is támogatja minden előfizető Online Szabványkönyvtár előfizetését. Ennek köszönhetően, felhasználóhelyenként 40.000 Ft-tal kevesebbet kell fizetni a teljes (bruttó) előfizetési díjnál. A támogatást 2021. december 10-ig, illetve/vagy a rendelkezésre álló támogatási összeg határáig lehet igénybe venni.

 


ETSI-kiadvány az IKT jövőbeli trendjeiről

„Az információs és kommunikációs technológia (IKT) egy izgalmas és dinamikus terület, amely folyamatos innovációban van a meglévő elképzelések és technológiák fejlődésén keresztül, ugyanakkor a zavaró technológiák és a váratlan új felhasználási esetek révén is.”

 

Aranyoklevél kiadása az ÁTI DEPO Zrt. részére

Az ÁTI DEPO Közraktározási Zrt. részére az intézmény minőségirányítással kapcsolatos elkötelezettsége elismeréseként a Magyar Szabványügyi Testület ügyvezető igazgatója 2021. június 28-ai dátummal aranyoklevelet adományozott.

 

Tájékoztató az IQNET 33. közgyűléséről

2021. június 7–11. között került megrendezésre az IQNET (Nemzetközi Tanúsító Hálózat, melynek az MSZT 1998 óta teljes jogú tagja) éves közgyűlése. A járványhelyzetre való tekintettel ez évben is online módon, videókonferencián keresztül zajlott a heti üléssorozat. A 33. közgyűlésen az IQNET Headoffice tevékenységének visszajelzését, az Állandó Bizottságok beszámolóit és a Bizottságok stratégiai mozgatórugóinak jóváhagyását követően a legfontosabb esemény az új partnerként csatlakozó ICS (Institute for System Certification, Bosnia and Herzegovina) bosnyák tanúsító szervezet társult tagként való megválasztása volt. 

 

Magyar nyelvű szabványok

Tekintse meg a legfrissebb magyar nyelvű szabványok listáját!

Közlemények

Tekintse meg a szabványokkal kapcsolatos legfontosabb közleményeket!

Helyesbítések

Tekintse meg a szabványok helyesbítéseit!

Webáruház

Vásároljon nemzeti szabványt kényelmesen, gyorsan és egyszerűen!

Szabványkönyvtár

Olvassa a teljes magyar szabványállományt online!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Rendszerszabványok