Hírek


HIRDETMÉNY​

A koronavírus miatti veszélyhelyzetre tekintettel, a megelőzés és a védekezés támogatása érdekében a  Magyar Szabványügyi Testület ingyenesen elérhetővé teszi honlapján az egészségügyi és a személyi védőeszközök gyártási kapacitásának bővítését, valamint a védekezésben részt vevő kormányzati szervek tevékenységét segítő, az ezekhez a tevékenységekhez kapcsolódó nemzeti és nemzetközi szabványokat. A szabványok elérése iránti igényeket a szabvtit@mszt.hu e-mail-címen kérjük jelezni.

 

Kormányzati támogatás az Online Szabványkönyvtár előfizetéséhez

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a 2019. decemberi program folytatásaként, ebben az évben is támogatja az Online Szabványkönyvtár előfizetését. Ennek köszönhetően, felhasználóhelyenként 40.000 Ft-tal kevesebbet kell fizetni a teljes (bruttó) előfizetési díjnál. A támogatást 2020. december 10-ig, illetve/vagy a rendelkezésre álló támogatási összeg határáig lehet igénybe venni.

 

Mesterséges intelligencia​

A mesterséges intelligencia (MI) olyan forradalmi technológia, amely nagyban befolyásolja életünket és alakítja jövőnket. Az ISOFocus legutóbbi száma számba veszi a mesterséges intelligenciával kapcsolatos mítoszokat, lehetőségeket és szabványosítási megoldásokat.

 

Aranyoklevél kiadása a G és T Műanyagfeldolgozó és Szolgáltató Kft. részére a minőségirányítási rendszerének működtetésére

A Magyar Szabványügyi Testület aranyoklevéllel ismerte el a G és T Műanyagfeldolgozó és Szolgáltató Kft. minőségirányítási rendszere működtetése iránti elkötelezettségét. A kitüntetést azok a cégek kaphatják, amelyek irányítási rendszerüket eredményesen működtetik és fejlesztik, valamint tanúsítványukat legalább 12 éven keresztül tartják fenn a Magyar Szabványügyi Testületnél.

 

Az MSZT új ügyfele – a minőségirányítási és az információbiztonság-irányítási rendszer tanúsításának területén – a DOTO Systems Zrt. 

A 2019-ben alakult vállalat kizárólagosan végzi a DOTO System magyarországi és európai uniós fejlesztését és értékesítését. A cég vezetése elkötelezett a tevékenységének folyamatos fejlesztése és a magas színvonalú szolgáltatás nyújtása iránt, ezért döntött az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ ISO/IEC 27001:2014 szabvány szerinti integrált vállalatirányítási rendszer működtetése és tanúsíttatása mellett.

 

Magyar nyelvű szabványok

Tekintse meg a legfrissebb magyar nyelvű szabványok listáját!

Közlemények

Tekintse meg a szabványokkal kapcsolatos legfontosabb közleményeket!

Helyesbítések

Tekintse meg a szabványok helyesbítéseit!

Webáruház

Vásároljon nemzeti szabványt kényelmesen, gyorsan és egyszerűen!

Szabványkönyvtár

Olvassa a teljes magyar szabványállományt online!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Rendszerszabványok