Hírek


HIRDETMÉNY​

A koronavírus miatti veszélyhelyzetre tekintettel, a megelőzés és a védekezés támogatása érdekében a  Magyar Szabványügyi Testület ingyenesen elérhetővé teszi honlapján az egészségügyi és a személyi védőeszközök gyártási kapacitásának bővítését, valamint a védekezésben részt vevő kormányzati szervek tevékenységét segítő, az ezekhez a tevékenységekhez kapcsolódó nemzeti és nemzetközi szabványokat. A szabványok elérése iránti igényeket a szabvtit@mszt.hu e-mail-címen kérjük jelezni.

 


Megjelent az MSZ 13207 korszerűsített kiadása​

A Magyar Szabványügyi Testület MSZT/MB 845 Kábelek és vezetékek műszaki bizottsága 2019-ben vette programba az MSZ 13207:2000 0,6/1 kV-tól 20,8/36 kV-ig terjedő névleges feszültségű erősáramú kábelek és jelzőkábelek kiválasztása, fektetése és terhelhetősége című szabvány korszerűsítését. 

 


Sikeres áttérés az új munkahelyi egészségvédelem és biztonsági irányítási rendszerszabványra (MSZ ISO 45001:2018) a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.-nél

A NÚSZ Zrt. nemzetstratégiai jelentőségű társaság, mely több évtizedes múltra tekint vissza. A szervezet tevékenysége során kiemelt értékként kezeli a minőséget, a környezetet, a munkahelyi egészségvédelmet és biztonságot. A szervezet munkahelyi egészségvédelemre és biztonságra vonatkozó irányítási rendszere a működtetett integrált irányítási rendszeren belül 2014 óta tanúsított az MSZT által, és a 2020-ban esedékes okirat-megújító audit alkalmával eredményesen áttért a MEBIR-szabvány MSZ ISO 45001:2018 verziójára.

 

Magyar nyelvű szabványok

Tekintse meg a legfrissebb magyar nyelvű szabványok listáját!

Közlemények

Tekintse meg a szabványokkal kapcsolatos legfontosabb közleményeket!

Helyesbítések

Tekintse meg a szabványok helyesbítéseit!

Webáruház

Vásároljon nemzeti szabványt kényelmesen, gyorsan és egyszerűen!

Szabványkönyvtár

Olvassa a teljes magyar szabványállományt online!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként legfontosabb híreinkről, eseményeinkről!

Rendszerszabványok